Cercador Avançat>>

Els nostres Serveis

Tot Immobles Sant Narcís, en la seva qualitat d'agéncia immobiliària integral, ofereix un ampli ventall de serveis, des de la recerca de la propietat perfecta fins a les tasques de gestió administrativa posteriors a la signatura de l'contracte.

Els nostres principals serveis inclouren:

Corretatge: garantim uns serveis de corredoria i intermediació competents i d'alta qualitat, basats en un coneixement exhaustiu de l'mercat immobiliari de la zona i en l'àmplia experiència en aquest sector. L'ajudarem a trobar la propietat perfecta per a vosté.

Consultoría: li explicarem detalladament la situació actual de mercat i li oferirem consell i assessoria en totes les questions que se li plantegin com a propietari. Com a part dels nostres serveis integrals de consultoria i gestió, l'ajudarem a gestionar la propietat després de la signatura de l'contracte.

Financiació:  dissenyarem un concepte de finançament adaptat a les seves necessitats. Els nostres serveis inclouen assessoria sobre les diferents fonts de finançament i referències per als nostres socis bancaris de confiança.

Documentació: ens encarregarem de la preparació i gestió de la documentació. D'aquesta manera podrà centrar-se en el que de veritat li importa. El nostre coneixement de les normatives locals i de la documentació necessària són la millor base per garantir la correcció legal de qualsevol acció que realitzi amb nosaltres.

 

Els nostres agents

Josep San Narciso Palet

Agent immobiliari, Perit Judicial Immobiliari i Professional Exterto Immobiliari de Catalunya.

Presentació: Porte en el negoci immobiliari des que puc recordar. Procedeixo de la zona de Lliçà d'Amunt pel que estic totalment familiaritzat amb el mercat local i amb tots els seus secrets.

M'encanta ajudar a la gent a trobar la propietat que millor s'adapti a les seves necessitats, i per a mi no hi ha res més important que un client satisfet.

Périto Judicial  Nº 0479

A.N.P.I.F.F.  Nº 1044

Telèfon: 607 321 444

Correu electronic: josep@totimmosannarciso.es

 

logos

PERITO JUDICIAL INMOBILIARIO ASOCIADO N° 1.044 | P.J.I. N° 0479

logo

Carrer Anselm Clavé 10 - 08186 Lliçà d´Amunt

Tel. 93 841 48 12 - 607 321 444